UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Sisesõudmise vastupidavustreening DVD-l

/ / Uudised
Sõudespinning.ee koostöös Penteer OÜ-ga on välja andnud esimese sisesõudmise videotreeningu DVD-l. Treening sobib ideaalselt inimestele, kes harrastavad sisesõudmist kodustel tingimustel. Treener Aleksei Lipintsov kommenteerib treeningu jooksul sõitu ja annab tähtsaid soovitusi sõudetehnika kohta.

Treening koosneb kolmest osast. Esimene osa on soojendus, teine osa on põhitreening ja mahasõit ning kolmas osa koosneb venitusharjutustest.

Soojendusel tehakse tehnikaharjutusi, kus treener näitab ja seleteb lahti kuidas peab neid tehniliselt õigesti sooritama. Viisuaalset pilti jälgides tekib treenijal parem arusaam tähtsatest tehnilistest nüatsidest.

Põhitreening koosneb 7-st kolme minutilisest lõigust, kus põhiosa alguses sõutakse rahulikumates tempodes ja põhiosa keskel tõstetakse tõmmete sagedust ning sooritatakse tugevamaid tõmbeid. Põhiosa lõpuks jõutakse kiirustega tagasi rahulikumatele lõikudele.

Treener määrab enne igat lõiku pulsitsooni, mida oleks soovituslik lõigu tegemisel hoida. Treeningu kogukestus on 55 minutit.

Treenimine video järgi kergendab oluliselt läbi visuaalse pildi sõudetehnikast arusaamist ja selle õigeks muutmist.

Osta vastupidavustreeningu DVD-l | Vaata muid asju e-poest
ÜLES