UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Heategevuslik maraton „Row-ho-ho“

/ / Uudised
7. detsembril plaanib austraallane Hamish Blake sõudeergomeetril läbida maratonidistantsi – 42 195 meetrit. Ürituse eesmärk on maratoni läbimise abil teenida heategevuslikus korras raha ühingu „The Salvation Army“ ehk Päästearmee tarbeks.

„The Salvation Army“ on ülemaailmne organisatsioon, mille põhieesmärgiks on aidata nälga ja puudustkannatavaid inimesi. Organisatsioon tegutseb 126 riigis, liikmete arv on küündinud üle 1,5 miljoni. Tuginedes vaid annetustele, on rajatud ülemaailmselt mitmeid kodutute varjupaiku ja heategevuslikke poode, samuti pakutakse humanitaarabi arengumaadele.

Hamish ise ütleb, et kuna tegemist on väga ebameeldiva distantsiga, siis ta ei teeks seda, kui see ei oleks hea eesmärgi nimel. Üritus kannab jõuluajale omaselt nime „Row-ho-ho“ ja omalt poolt palub Hamish kõigi abi: „Palun toetage mind, et ma jõuaks ikka lõpuni sõita ja aidake neid inimesi, kes veel ei tea, kas nad üldse saavad sel aastal jõule pidada,“. Hamish ennustab enda aega pisut üle 4 tunni.

Üritus on juba teeninud 10 184 Austraalia dollarit, kuid eesmärgist, 42 000 dollarist, on veel puudu. Sõudespinning teeb Hamishi üritusest peale sõitu ka kokkuvõtte.

https://shoutforgood.com/events/rowhoho – Ürituse ametlik lehekülg.

ÜLES