UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Personaalne kutse 24h sõidule, oled tulemas?

/ / Uudised
Traditsiooniliselt korraldab kord aastas Klubi Sõudespinning 24h sõitu sõudeergomeetritel. See on sportlik üritus, kuhu kutsutakse kõiki sõudespinningu inimesi koosviibimisele. Samuti on alati oodatud inimesed, kes veel ei kuulu sõudespinningu perekonda. Osaleda võivad nii noored kui vanad, profid kui algajad, sportased ja inimesed kes on siiani olnud vähe sportlikud. Ei ole oluline Sinu hetkeline vorm. Oluline on sportliku eluga algust teha, kui siiani pole Sa seda veel teinud.

Start antakse juba sel laupäeval (06.12) kell 09:00. Osalejad sõuavad ühel sõudeergomeetril Concept2 ja seda tehakse vahetustega. Tiimi liikmed sõidavad vabade vahetustega ja vahetuste pikkused lepitakse kas eelnevalt või kohapeal kokku. Mida rohkem tiimis osalejaid on, seda kergem on uue Eesti rekordi püstitamine.

Registreeri ennast sõidule ja astu sõudespinningu perre. Esimene samm on alati kõige raskem, aga kui me koos seda teeme, siis ei kahetse sa seda iial. Lisainformatsiooni saad nii Sõudespinningu FB lehel, Sõudespinning.ee kodulehel kui ka telefonil 53320379 või info@soudespinning.ee e-maili aadressil. Teie küsimustele vastab Sõudespinningu eestvedaja ja ürituse korraldaja Aleksei Lipintsov.

Registreerida sõidule saab siin | 24h sõidu koduleht, kus saab näha ka otseülekandeid

Ka sel aastal on igaühel võimalik jälgida kuidas sünnib UUS MAAILMAREKORD. Nimelt ründavad tänavu Tiina Kapten ja Aivar Vaus maailmarekordit mikstiimide kategoorias. Loe nendest üritustest varem avaldatud uudistest.

Üritust toetavad Concept2, Paulig ja Fruit Xpress.

ÜLES