UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Madis Lõhmus võitis Euro Openil kuldmedali!

/ / Uudised
Täna (17.01) Hollandi pealinnas Amsterdamis peetud Euroopa suurimal sisesõudmise võistlusel Euro Openil võitis meie klubi liige Madis Lõhmus kuldmedali! 2000 meetrilisel distantsil õnnestus Madisel liiderpositsioon haarata peale 200m läbimist ja aeg 6.43,3 oli vanuseklassis Masters 60+ parim.

Klassikalisel 2000m distantsil esikolmikuse mahtusid veel kohalik võistleja Hans Jonkers ajaga 6.58,7 ja kolmandana lõpetas sõidu Ken Lake tulemusega 7.05,6.  “Kuigi sõidu ma täna võitsin, ei olnud mul mugav sõita. Lootsin natukene paremat aega, aga õnneks sellest ka piisas et esikoht koju tuua” – rääkis Madis telefonivestlusel.

Võistlejad võistlevad sellel võistlusel 53. sõudeergomeetril ja korraga toimuvad sõidud mitmes klassis. Madis Lõhmus – “Siin võistlusel osalejaid on umbes kolm korda rohkem kui meie Alfal, aga pean mainima, et hollandlased organiseerimisega jäävad Alfale kõvasti alla. Nad kasutavad teist võistlemise süsteemi ja minul ei olnud sõidu ajal ülevaadet mis positsioonil ma olen. Samuti ei ole ma siiani tulemusi kusagilt leidnud”.

Vestlemise ajal oli Madisel medal juba kaelas, sest autasustatakse kohe peale sõitude lõpetamist. “Olen veel mõnda aega siin võistluspaigas ja vaatan kuidas teised võistlevad. Täna õhtul kell 18.00 pean juba lennujaamas olema, et tagasi koju lennata” – rääkis värske Euro Openi võitja Madis Lõhmus.

Madis Lõhmus võistleb ka selle aasta maailmameistrivõistlustel mis toimub 1. märtsil ameerikas Bostonis. Ka see võistlus toimub 2km distantsil ja siiani on see jõuproov eestlastele edukas olnud. Nii Allar Raja kui Kaisa Pajusalu on varasematel aastatel sealt kuldmedaleid koju toonud.

ÜLES