UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Lihtsustasime treeningule registreerumise süsteemi

/ / Uudised
Sõudespinningu treeningutele registreerumise süsteem on nüüdsest lihtsustatud. Te ei pea rohkem tegema topelt klikki, et ennast treeningule kirja panna. Sest varem oli vaja kõigepeal vajutada nupule “broneerin” ja seejärel veel korra vajutama, et oma valikut kinnitada. 

Registreerimine treeningule

Alates 16. veebruarist uuendati süsteemi ja viidi sisse mõned muudatused, mis teevad Teie elu hulga lihtsamaks. Valiku kinnitamise kohustus on nüüd likvideeritud ja piisab ühest nupule vajutamisest.

Tuletame ka meelde, et igal registreeritud kasutajal on võimalik näha “minu treeningud” menüüst kõiki treeningud, kus ta on osalenud ja kuhu on ta registreerunud. Samast kohast saab ennast ka treeningust maha võtta.

Mahavõtmine on kohustuslik, sest kohtade arv on treeningutel piiratud ja kui ise ei saa ikkagi treeningul osaleda, siis anna teistele võimalust seda teha. Mainime ka seda, et kui kohta treeningule ei saanud, siis tasub treeningu toimumise päeval kohad üle vaadata, sest mõni koht võib vabaneda.

Palume kõikidel registreeritud kasutajatel peale sisse logimist uuendada/värskendada enda andmeid, minnes ülemises menüüs “minu konto” rubriiki.

Minu treeningud | Minu konto
ÜLES