UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Uudne suvetreening Harku järvel!

/ / Uudised
Siis kui suurem osa sõudespinningu harrastajatest naudib puhkust ja mõned valmistuvad sisesõudmise tuuriks Tour d’ Estonie, elu Harku Sõudebaasis ei seisa paigal. Koostöös Eesti Draakon Paatide Assotsiatsiooniga tekkis võimalus igaühel suvel teha treeninguid Draakonite paadiga. 

Traditsioon sündis üle 2000 aasta tagasi Hiinas, kus kõik mis on seotud draakonitega kannab maagilist tähendust. Nimetatud spordiala Aasia regioonis on ülipopulaarne ja tänapäeval tegeleb sellega üle 150 milj inimest.

Esimene treening Harku järvel toimub 25. juunil, mida viib läbi Euroopa Draakonpaatide assotsiatsiooni (EDBF) esindaja Eestis Roman Vernkhoff. Romani juhendamisel treenib Venemaa klubivõistkond valmistumaks rahvusvahelisteks võistlusteks. Enne paadiga järvele minekuks räägitakse põhjalikult asjad lahti teoorias kuival maal. Treeningu kestus on 50-70 min, millest paadiga sõidetakse järvel umbes 40 min. Korraga on paadis 10 aerutajat ja treener/juhendaja.

Treeningule minnes soovitame kaasa võtta vahetusriided, joogivee ja peakatte.

Selleks, et treeningul osaleda tuleb ennast nagu ka sõudespinningu treeningutel läbi meie süsteemi registreerida. Juhul kui ilmaolud ei luba veele paadiga minna siis viiakse treening läbi jõusaalis või sõudeergomeetritel Aleksei Lipintsovi juhendamisel. Treeningu maksumus on 6€/inimene.

Registreeru treeningule (vajalik konto olemasolu Sõudespinning.ee lehel)
ÜLES