UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Sisesõudehooaeg alustab ka Tartus, SAK-is!

/ / Uudised
Oktoobrist algasid sisesõudmise treeningud ka Sõudmise ja aerutamise klubis „Tartu“ aadressiga Ranna tee 3. Esialgselt treeningud toimuvad igal esmaspäeval ja kolmapäeval algusega kell 18.45.

Ühe treeningu hinnaks on 5€, aga on võimalik soetada 30€ kuupääse. Lisaks sõudespinningule on harrastajatel võimalik peale sõudeergomeetri treeningut kasutada ka kohalikku jõusaali.

Treening kestab tavaliselt 50-60 min. Kõik treeningud koosnevad kolmest osast, milledest esimene on soojendus, sellele järgneb põhiosa ja lõpus sooritatakse mahasõit ning venitusharjutused. Soojenduse ajal tehakse hulgaliselt tehnilisi harjutusi, mis aitavad paremini omandada õiget sõudetehnikat. Põhiosal tehakse erinevate pikkuste ja tempodega lõike. Treeningu lõpus näitab treener ette õiged venitusharjutused.

Just praegu on sobiv aeg ennast kirja panna ja tulla juba järgmisele treeningule.

NB! Treenerid aitavad valida õiget koormust.

Esmaspäeviti juhendab rühmatreeninguid sõudja Rait Merisaar (rait.merisaar@saktartu.ee).

Kolmapäeviti on treeneriks Priit Purge (Priit.purge@saktartu.ee), kellel on mitmeaastane sõudespinningu treeneri kogemus.

Treeningutele tuleks eelnevalt registreeruda läbi meie kodulehe: www.soudespinning.ee. Selleks peab tegema end kodulehe kasutajaks ning seejärel rubriigis „Treeningud“ valida endale sobiv treening. Kui hiljem selgub, et treeningul siiski osaleda ei saa, tuleks broneering tühistada.

Treeningutele tuleks eelnevalt ka registreeruda läbi meie kodulehte. Selleks peab ennast tegema kodulehe kasutajaks ja seejärel rubriigis „Treeningud“ märkida omale vastavad treeningud valituks. Kui selgub, et siiski osaleda ei saa, tuleks broneering tühistada.

Tartu SAK-i asukoht kaardil | registreeru treeningule (pead olema sisse loginud)
ÜLES