UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Laagri kooli sisesõudmise meistrid selgunud

/ / Uudised
19.-20. novembril peeti Laagri koolis sisespordipäeva raames põnev võistlus sisesõudmises. Esimesel päeval võtsid õpilased mõõtu võistkondlikult klasside arvestuses. Teisel päeval oli aga individuaalne võistlus 250m ja 500m distantsidel.

Eraldi arvestust peeti ka kooli õpetajatele ning stardis võis näha Laagri kooli direktor Toomas Artmat. Sisesõudmise võistluse peakohtunikuks oli Kristi Kallus, kes vastas lahkelt Sõudespinning.ee poolt esitatud küsimustele.

Kuidas tekkis idee korraldada spordipäeval sisesõudmise võistlus?

Järjekordsel õhtul, mil oli spordipäeva nõupidamine, arutasime, millega sel aastal õpilasi köita. Kuna tegu oli kogu kooli sisespordipäevaga, siis pidime arvestama mitmete piirangutega. Kaalusime erinevaid variante ja leidsime, et miks mitte sõudeergomeetrid – see oleks midagi uut meie koolis.

Laagri kooli sisesõudmise meistrid selgunud

19.-20. novembril peeti Laagri koolis sisespordipäeva raames põnev võistlus sisesõudmises. Esimesel päeval võtsid õpilased mõõtu võistkondlikult klasside arvestuses. Teisel päeval oli aga individuaalne võistlus 250m ja 500m distantsidel.Loe uudist: https://www.soudespinning.ee/laagri-kooli-sisesoudmise-meistrid-selgunud/

Posted by Sõudespinning on 26. november 2015. a.

Kui populaarsed olid sõudeergomeetrid laste seas?

Sõudeergomeetrid olid meie kasutuses tervelt viis päeva ja selle aja jooksul oli märgata üllatavalt suurt huvi. Esimesest hetkest peale tekkis masinate taha järjekord. Ükski vahetund ei saanud masinad puhata. Vahetunnid ja vaba aeg pärast tunde muutus õpilaste jaoks märgatavalt põnevamaks.

Kelle seas oli masin rohkem populaarne, kas laste või hoopis õpetajate seas?

Kuna masinad seisid algklasside juures, siis võib öelda, et nende seas olid sõudeergomeetrid ka kõige populaarsemad. Siiski oli sõitjaid igast vanuseklassist kuni õpetajateni välja.

Mitu inimest osales võistlusel?

Spordipäeval osales 642 õpilast, kellest igaüks sai teha kümme tõmmet, et koguda klassile meetreid. Individuaalsel võistlusel, kus tuli läbida 250 meetrit (1. – 3. klass) või 500 meetrit (4. – 9. klass ja õpetajad) osales 55 õpilast, kellele lisandus 16 õpetajat.

Kas sina kui peakohtunik jäid võistlusega rahule?

Võistlusega jäin isiklikult väga rahule. Eelkõige just sellega, et osales palju õpilasi ja lastel oli ala vastu suur huvi. Tegelen ka ise hobi korras sama alaga ja oli põnev tekitada selle vastu huvi ka teistes.

Individuaalsel võistlusel olid 1. – 3. klasside arvestuses tüdrukutest kolm kiiremat: Kerili Kartau (tulemusega 1.12,4), Tuuli Neidi Saks (ajaga 1.15,1) ja Brita Krittel Kruusandi (1.19,5-ga). Poiste seast kuulusid esikolmikusse: Uku Karl Terras (1.10,3),  Artur Soone (1.11,5) ja Toomas Aron Valtin (1.15,0).

4. – 6. klasside arvestuses olid tüdrukutest kiiremad kaks Mia Marie Blasen tulemusega 2:40,1 ja Kadri Eskor näitas aega 2.43,9. Poiste seas kiiremad kolm olid Sander Sipelgas 2:10,1, Martii Kallas 2.10,3 ja pronks kuulus Markus Hõbesalule tulemusega 2.14,8.

7. – 9. klasside arvestuses tüdrukutest võidutses Liisa-Marie Lääne tulemusega 1.45,4. Teise koha sai Grete Uusoja 2.20,1-ga. Poistest kiiremat sõitu näitas Kristjan Lindsalu 1.28,3-ga, Teiseks tuli Miko Meitus 1.36,4-ga ja kolmanda positsiooni sai Tom Eesmaa 1.39,7-ga.

Vaata teised tulemused | Laagri kooli koduleht
ÜLES