UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Iga sõidetud kilomeeter on väga oluline!

/ / Uudised
Fall Team Challenge on virtuaalne sisesõudmise võistlus, kus osalejatel tuleb meeskondlikult koguda kuu aja jooksul (15.sept – 15.okt) võimalikult palju kilomeetreid. Sõudespinning Estonia on kahel eelneval aastal nimetatud jõuproovil edukalt osalenud, konkurentsi teistele osalejatele pakutakse ka sel aastal.

FTC erineb paljudest võistlustest sellega, et võistlemisel ei ole oluline sinu kiirus. Arvesse võetakse ainult läbitud kilomeetreid, mida iga tiimi liige peab ausalt registreerima läbi enda konto Logbookis. Võimalikult lihtsaks on tehtud ka Logbookis registreerumine, võistkonnaga liitumine ja võistlusel osalemine.

Alloleval videol on näha, kuidas kõike seda saab kiiresti ja lihtsalt teha. Liituda võivad tiimiga kõik, kes määratud ajavahemikus sõudeergomeetrit Concept2 kasutavad. Sõua sõudeergomeetril kasvõi 1 kilomeeter, fikseeri läbitud distants Logbookis ja anna enda panus!

Fall Team Challenge on iga-aastane võistlus. 2013. aastal osales 268 tiimi, 3696 sportlasega. Ühiselt läbiti üle 378,5 tuhande kilomeetri. 2014 aastal osales 290 tiimi, 4248 sportlasega. Läbitud sai üle 384 tuhande kilomeetri. Eelmisel aastal osales 271 tiimi, 4496 sportlasega, kes läbisid kokku üle 385 tuhande kilomeetri.

Siiani edukalt võistelnud Sõudespinning Estonia tiim oli 2014. aastal 15. positsioonil ja koguti üle 4,5 tuhande kilomeetri. 2015. aastal saavutati 16. koht 4,3 tuhande kilomeetriga.

Tee Logbook keskkonnas endale konto, läbi sõudeergomeetril kilomeetreid ja osale võistlusel. Iga kilomeeter on tiimile väga väärtuslik.

Fall Team ChallengeLogbooki leht | Logbookis on põnevam kui Facebookis
ÜLES