UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

VTC võistluse 10. päeval asume kõrgel 9. positsioonil

/ / Uudised
Virtual Team Challenge virtuaalsel võistlusel käib juba 10. võistluspäev. Sõudespinning Estonia tiim on ühiste jõududega kogunud üle 4 miljoni meetri. Hetkel asume 9. positsioonil, see annab lootust 2017. aasta jõuproovil näidata paremat tulemust kui kunagi varem. 

Suurimat rõõmu teeb fakt, et tiimi kuulub sel aastal 88 inimest. Noorim sisesõudja on Roger P, kes on 3-aastane ja läbinud on ta 177m. Vanim tiimi liige on 68. aastane Toivo Zoova, kelle kontol on 60,8 km. Tiimi siseselt on teistest kindlalt ees mitmekordne maailmarekordi omanik sisesõudmises Rait Merisaar 300 km-ga. Raidi päeva keskmine läbitud distants on 30km.

Teisel positsioonil asub rammumeeste esindaja Peeter Aan 256 kilomeetriga, mis teeb päevas keskmiselt 25 km. Ei tohiks unustada, et Peeter mees, kes läbis Eestis esimesena üksinda sõudeergomeetril 100km. Kolmandal kohal asub Tartu Crossfiti esindaja Egert Erm 172,7 km-ga.

Naistest on tublim kilomeetrite koguja 17-aastane Anna Marie Paabumets, kes on läbinud üle 133 kilomeetri. Teisel positsioonil asub SAK Tartu esindaja Leena Kattel 102 km, kes kuulub Eesti noortekoondise sõudmises. Hanna Vask on kümne päevaga läbinud 87,6 km ja hoiab selle tulemusega naiste arvestuses kolmandat positsiooni. Üldarvestuses tiimi siseselt asuvad kõik kolm naist kümne parema sees.

Võistluse üldarvestuses asub tiimide arvestuses esimesel kohal “Boston Rowing Federation” kuhu kuulub 326 liiget ja tulemuseks 13,4 miljonit meetrit. Meie klubi head sõbrad prantslased tiimiga “French indoor rowers team” asuvad teisel kohal ja on 354 liikmega kogunud 10,2 miljonit meetrit. Prantslaste tiim ongi kõige suurem tiim 495 võistkonna seast.

Tänase päeva seisuga  osaleb virtuaalsel võistlusel 5314 inimest üle terve maailma. Tuletame meelde, et võistlusega saab liituda veel 5 päeva, sest 15. jaanuaril lähevad tiimide koosseisud lukku.

Liitu Sõudespinning Estonia tiimiga | Vaata kuidas saab teha endale konto Logbookis
ÜLES