UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Eesti on esimene maailmas

/ / Blogi
Kuigi kilomeetrite sisestamine läheb lukku meie aja järgi täna öösel kell 01:59, julgen väita, et jah me tegime seda. Eestlased võitsid maineka ülemaailmse virtuaalse sisesõudmise võistluse.

Tubli töö, palju õnne igale tiimi liikmele. Tahaks kõigi kätt isiklikult suruda ja avaldada tänusõnu. Väga meeldiv oli jälgida panustamist/pingutamist ühise eesmärgi nimel. Kõik panustasid kilomeetritega, mõned panustasid ka teiste motiveerimisega.

Virtual Team Challenge

Väge kindel võit, esimestest päevadest liidripositsiooni hoida ei ole kerge. Samas, täna sellele mõeldes, ei olnud kriitilisi hetki. Täiendasime teineteist suurepäraselt.

Igaühel on võimalus Logbookist endale sertifikaat välja printida, tehke seda ja tundge ennast uhkena, sest see on teie töö vili.

Omalt poolt soovin, et Teie regulaarne treenimine ei lõppeks VTC lõpuga. Peab jätkama, küll edaspidiselt mitte nii palju, aga arvan et 45-60 min igal päeval puhtalt endale pühendada on igaühel reaalne.

Treenime edasi ja hoiame ennast heas füüsilises vormis, nii on elu ka mõnusam ja lõbusam. Kui motivatsiooni on vaja siis 15. märts algab järgmine jõuproov. Võtame ka sellest osa ja seame eesmärgiks saada vähemalt sama suur punt kokku.

Tänan veelkord, võtame nädalaks puhkuse, vähendame treeningute koormuseid, taastume ja siis jätkame treeningutega.

Virtual Team Challenge tulemused | Tiimi sisene arvestus
ÜLES