UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Järgmine siht on maailmarekord 2km distantsil

/ / Uudised
Ukrainlane Olena Buryak valmistub maailmameistrivõistlusteks, mis toimuvad FISA egiidi all Ameerikas Virginia osariigis 17.-18. veebruaril 2018. Maailma kiireim naine kasutas ettvalmistuseks Eestis toimunud võistlust Alfa 2018. Endale püstitatud eesmärgiga sai ta suurepäraselt hakkama. 

25. korda toimuval võistlusel võisteldakse traditsiooniliselt 1000m distantsil ja Olena Buryak oli nimetatud jõuproovil stardis esmakordselt.

“Tõepoolest, Alfa võistlusel osalesin esmakordselt, Eestis olen oma elus teist korda. Viis aastat tagasi külastasin Eesti piirilinna Narvat” – rääkis Rio olümpiamängude neljas naine.

“Alfaks seadsin endale eesmärgi püstitada uus absoluutne maailmarekord 1km distantsil. Sõit sujus hästi ja püstitatud eesmärgiga sain ilusti hakkama. Praegu valmistun maailmameistrivõistlusteks sisesõudmises ja treenin koormustega 2-3 treeningtundi päevas 10 korda nädalas. Maailmameistrivõistlustel tahan paranda enda nimel olevat maailmarekordit ja see on praegu põhiline mille kallal ma vaeva näen” – avalikustas Olena Buryak tuleviku plaane.

Värske maailmarekordi omaniku järgmise aasta plaanidesse kuulub ka Alfa 2019 võistlus. Selle aasta võistlusel võidutses Olena Buryak naiste arvestuses tulemusega 3:04,9, mis on uus absoluutne maailmarekord.

Alfa 2018 teiste sõitude videod | Alfa 2018 tulemused | Alfa 2018 pildigalerii
ÜLES