UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Logbook täienes mõne lisafunktsiooniga

/ / Uudised
Logbook on Concept2 pool loodud internet keskkond, mis täidab treeningpäeviku funktsiooni. Veebikeskkond lihtsustab treeningprotsessi salvestamist, arhiveerimist ja analüüsimist. 2018. aasta teises pooles teatas Concept2 uute funktsioonide lisamisest. 

Esimese funktsioonina on lisatud andmete jagamine sotsiaalsetes keskondades. Facebooki ja Twitteri nupud asuvad treeningu lehel, mis oluliselt kiirendab ja lihtustab jagamist. Samuti saab ühe nupu vajutusega jagada enda treeningu tulemust sõbra või treeningpartneriga emaili teel.

Teiseks, saab nüüd piirata treeningute nägemist teiste isikute poolt. Valikus on neli erineva staatusega inimeste gruppi, kellel Te lubate näha põhjaliku statistikat tehtud treeningute kohta. Luua on võimalik järgnevad grupid – lubate ligipääsu kõigile Logbooki kasutajatele, ainult sisse logitud inimestele, treeningpartneritele ja keelata nähtavuse kõigile. Seda funktsiooni kasutades saab anda loa näha Teie treeninguid näiteks treenerile, kellega võib olla toimub kaugkoostöö.

Logbook

Viimasena teatas Concept2, et igaüks, kes osaleb Logbooki Challengetes saab pärast võistluse lõppemist keskkonnas alla laadida sertifikaadi osalemisest. Dokumendil on kajastatud Teie personaalne tulemus või panus valitud virtuaalsesse võistlusel. Sama kehtib ka meeskondlike võistluste osas.

Logbooki arendajad lubavad jätkata oma tööd ja juba lähitulevikus jälle rõõmustada kasutajaid uute funktsioonidega. Samuti kutsuvad nad kõiki arendamise protsessis osalema ja jagama nendega oma ideid keskkonda paremaks muutmise osas. Oma ideid saab saata emailile ranking@concept2.com.

Kui Te pole veel Logbookiga tutvust teinud siis loe eelmisel aastal ilmunud uudisest “Logbook on nüüd palju ilusam kui kunagi varem” selle keskkonna võimalustest ja funktsioonidest.

Logbook keskkond | Sõudespinning.ee tiim Logbookis
ÜLES