UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Rahvusvaheline võistlus Alfa 2019 järelvaadatav

/ / Uudised
Rahvusvaheline sisesõudmise võistlus Alfa 2019 on nüüd täispikkuses järelvaadatav. Tänavusel jõuproovil osalesid sportlased Eestist, Lätist, Leedust, Venemaalt, Soomest ja Inglismaalt. Nagu alati, oli sellel võistlusel häid tulemusi näha juba eelsõitudes, kuna osalejaid oli palju aga finaalidesse pääses ainult 16 kiiremat sportlast igast vanusegrupis.

Esimesed Eestis aset leidnud võistlused sõudeergomeetritel Concept2 toimusid 1993. aasta lõpus, siis kandis Alfa võistlus veel teist nime. Osalejaid oli 54. Aastatega on Alfa võistlusel osalejate arv kasvanud poole tuhandeni. Lisaks sõudjatele võtavad aktiivselt võistlustest osa ka harrastajad, teiste spordialade esindajad, poliitikategelased, firmad, kooliõpilased, kaitseväe ja päästeteenistuse esindajad.

Jaanuari lõpus toimunud sõudjate iga-aastane suursündmus Alfa serveeris suurüllatuse, sest Tõnu Endreksoni ja teiste ässade mängumaale tungis tundmatu Rainar Piik. Mees on riigi sisejulgeolekusüsteemi Vanglateenistuse üksuses töötav jõu- ja võhmamees, kes tõestas, et „mees metsastki“ võib tugeva tahtmise korral kuulsustele vastu hakata.

Alfa võistluse koduleht | Alfa 2019 kõik tulemused
ÜLES