UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

2019/2020 hooaega alustame 2. septembril

/ / Uudised
Uue hooaja esimene treening toimub 2. septembril algusega kell 19:00 Tallinnas. Alustame esmaspäevaste, teisipäevaste ja kolmapäevaste rühmatreeningutega sõudeergomeetritel Concept2 ja neljapäeval teeme ringtreeningu jõusaalis. Hiljem lisandub reedene tehnikatreening algajatele. 

Uuel hooajal toimub ka traditsiooniline sisesõudesari, mis koosneb neljast etapist. Lisaks on plaans korraldada teisi virtuaalseid sisesõudmise võistluseid. Samuti viime läbi paar rattamatka maastikul ja mõnel ilusa ilmaga laupäeval teeme pikema treeningu jalgrattaga maanteel. Klubil on plaan võtta osa Pariisis toimuvatel maailmameistrivõistlustel, mida lubas organiseerida Concept2 Eesti (Penteer OÜ).

Aleksei Lipintsov

Hooaja alguses suunatakse treeningutel põhirõhk sõudetehnikale ning tegeletakse aktiivselt sõudetehnika parendamise kallal. Ootame Sõudespinningu liikmeteks nii uusi treeninjaid kui ka aktiivseid liikmeid, kes on nõus aitama klubi ürituste korraldamisel. 2019/2020. aasta klubi liikmemaks on 60€/hooaeg, mis tuleb kuni 20. septembrini tasuda klubi kontole.

Tartu Sõudespinning alustab treeningutega 14. oktoobril ja ka Viljandis toimub esimene sõudespinningu treening 10. kuul.

Registreeru treeningule | Klubi Sõudespinning liikmemaksud
ÜLES