UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Varsti algavad treeningud ka Pärnus ja Tartus

/ / Uudised
Sõudespinningu treeningud algavad 14. oktoobrist ka Pärnus ja Tartus. Registreerimine treeningutele on avatud ja vabad kohad täituvad väga kiiresti. Kiirustage ka Teie ennast kirja panema, sest kohtade arv on piiratud. Treeningud toimuvad tavapärastel kellaaegadel ja treenerid ootavad põnevusega uue hooaja algust. 

Treeninguid alustatakse kergemate koormustega, see annab võimaluse valida õiged koormuseid peale pikka pausi. Samuti sobivad kergemad koormused ideaalselt neile, kes siiani pole sõudespinningu treeninguid proovinud. Hooaja algus on hea võimalus treeningule kaasa võtta sugulasi ja tuttavaid, et ka neid nakatada sõudmise pisikuga.

Sõudmist peetakse üheks efektiivseimaks spordialaks, kuna ühe sõudeliigutuse ajal on töös üle 80% kogu kehas olevatest lihastest, samuti saab efektiivselt treenida hingamis- ja südame süsteeme. Erinevate treeningute kasutamine treenib nii vastupidavust kui ka maksimaalselt jõudu.

Samuti ei olnud kunagi sisesõudmises piirangut vanusele. Treeningutel võivad osaleda nii nooremad huvilised kui ka kõrgemas eas inimesed. Individuaalse koormuse valimine annab võimaluse osaleda treeningutes ka erineva hetkelise füüsilise vormiga inimestel.

Kas Sa teadsid, et muusika sõudespinningu treeningutes motiveerib ja inspireerib? Paljud tuntud meditsiini tegelased vaatlesid muusikat kui efektiivset mõjutamise vahendit inimeste tujule ja psüühilisele seisundile. Mitmed eksperimendid näitasid, et spordis kasutatav muusika tõstab lihaste töövõimet ja võib ajutiselt likvideerida lihaste kurnatust.

Registreerimine treeningutele käib läbi meie kodulehe “TREENINGUD” menüüst. Kiirusta registreerimisega ja tule treeningule kohale. Koos treenimine on mõnusam ja efektiivsem

Registreeru treeningule | muusika sõudespinningu treeningutes
ÜLES