UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Nädala pärast algab järjekordne Virtual Team Challenge

/ / Uudised
Siiani on ülemaailmne virtuaalne Virtual Team Challenge olnud põnev oma ettearvamatusega. Eestlasi ühendav tiim Sõudespinning Estonia on võistelnud edukalt sellest ajast, kui ta loodi. Edukaim aasta tõi meie tiimile absoluutse võidu. Ka tänavu on lootust olla VTC edukas ja selleks on vaja aktiivset osalemist kõikide eestlaste poolt, kes kasutavad Concept2 treeningvahendeid.

1. jaanuaril algav sisesõudmise võistlus kestab täpselt 31 päeva ja selle aja jooksul tuleb võistkondlikult läbida võimalikult palju kilomeetreid Concept2 ergomeetritel. Loomulikult tõstab tiimi liikmete arv võimalust paremini esineda ja siinkohal peab mainima, et iga uus tiimi liige on hinnatud edusse panustaja. Liitumine on lihtne ja iga kilomeeter loeb.

Käesoleval aastal kutsub tiimi kapten ja võistkonna looja Aleksei Lipintsov tiimiga liituma mitte ainult sisesõudmise harrastajaid vaid ka suusaklubide ja jalgrattaklubide sportlasi, kes kasutavad treenimisel Concept2 suusa-  või rattaergomeetreid. Arvesse lähevad BikeErgil, SkiErgil ja RowErgil läbitud kilomeetrid.

“2018. aastal saadud võit oli vägagi magus, 31 päeva jooksul oli tunda koostööd ja üksteise toetamist igal päeval. Klubi liikmed pidevalt kirjutasid ja avaldasid toetussõunu tiimikaaslastele. Igaüks panustas oma võimaluste piires ja see oligi meie suhteliselt väikse tiimi eduvõti. Hilisematel aastatel nii edukas olla ei õnnestunud, kuna suurte Ameerika ja Pransusmaa kõrval oleme imeväike grupp ala armastajaid. Ma tahaks väga loota, et minu kutse jõuab kõikide inimesteni, kes on C2 masinatega kokku puutunud. Sportlasena ei tahaks ma mõelda vähemale kui esikohale, aga tiimi kaptenina oleksin ma huvitatud põnevast võistlusest, mis tooks rahuldust igale panustajale” – rääkis Sõudespinning Estonia tiimi kapten Aleksei Lipintsov

Osalemiseks on vaja esimese sammuna teha endale kasutajakonto C2 Logbook keskkonnas ja seejärel liituda Sõudespinning Estonia tiimiga. Edasi juba liituda Virtual Team Challengega ja alates 1. jaanuarist registreerida kõik Concept2 ergomeetritel tehtud treeninguid Logbookis. Oleme aastaid tagasi kirjutanud, et Logbookis on põnevam kui Facebookis ja nii on virtuaalsete võistluste ajal tänaseni, kui seal osaleb Sõudespinning Estonia tiim.

Nupule “JOIN the challenge” on juba vajutanud järgmised inimesed: Heiki AntonKristi Kallus, Tiina Kapten, Kaido KaruDavid Katz, Kadri Kuusk, Jako LeidorpPriit Luhakooder, Tõnis LuikAnne Katrin Luik, Rait Merisaar, Eve OviirAndy Pearce, Markel PärnsaluPeeter Rakitin, Kaido Ruul, Erik Säre, Markus Toompere, Eero Tuhkanen, Ardo Urmet, Margus Veer ja Kätlin Vodja.

Liitu Sõudespinning Estonia tiimiga | Virtual Team Challenge koduleht
ÜLES