UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Sisesõudmisel ei ole piiranguid

/ / Uudised

Ajal kui COVID19 sunnib meid loobuma tavaelust, kasutavad enamik inimestesi seda aega väga kasulikult. Ühed teevad kodud korda, teised kasutavad maksimaalselt aega pereringis viibimiseks. Kolmas kategooria inimestest tegeleb iseendaga sportliku tegevuse kaudu.

Sisesõudmine on spordiala millel ei ole piiranguid. Saad seda harrastada ilusa ja halva ilma puhul. Siseruumides ja ka väljas. Alati saab sõudeergomeetri kaasa võtta maale või autoga reisile minnes.

Nagu näitab selle loo tegelane saab ennast heas füüsilises vormis hoida COVID19 piirangute ajal. Selleks on vaja oma nutiseade käima panna, hüpata sõudeergomeetri peale ja teha nii nagu treener soovitab. Online treeningud lahendavad ka üksilduse probleemi. Just kui sõuad kaaslase kõrval, keda näed ekraanil.

Jelena Pipper on osalenud kõikidel Sõudespinning.ee Online treeningutel ja samal ajal osaleb ta ka Eesti Paralümpiakomitee poolt välja kuulutatud kampaanias #kõikliiguvad. Jelena kutsub kõiki järgima Eesti Vabariigi poolt kehtestatud reegleid.

Jelena tänab abilisi talle antud võimaluse eest ja lisab -“Tänu Teile saan kodus kasutades tipp treeningvahendit ja teha tipptreeninguid!”

Online treeningud toimuvad Sõudespinning.ee lehel kolmel korral nädalas esmaspäeviti, kolmapäevitija reedeti algusega kell 18:00. Treeningutele tuleb eelnevalt registreeruda. #püsikodus

Tutvu online treeningutega | Registreeru treeningule

ÜLES