UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Virtual Team Challenge 2021

/ / Uudised
Siiani on ülemaailmne virtuaalne Virtual Team Challenge olnud põnev oma ettearvamatusega. Eestlasi ühendav tiim Sõudespinning Estonia on võistelnud edukalt sellest ajast, kui ta loodi. Edukaim aasta tõi meie tiimile absoluutse võidu. Ka tänavu on lootust olla VTC edukas ja selleks on vaja aktiivset osalemist kõikide eestlaste poolt, kes kasutavad Concept2 treeningvahendeid.

1. jaanuaril algav sisesõudmise võistlus kestab täpselt 31 päeva ja selle aja jooksul tuleb võistkondlikult läbida võimalikult palju kilomeetreid Concept2 ergomeetritel. Suurem tiimi liikmete arv tõstab võimalust paremini esineda ja siinkohal peab mainima, et iga uus tiimi liige on hinnatud edusse panustaja. Liitumine on lihtne ja iga kilomeeter loeb.

Osalemiseks on vaja esimese sammuna teha endale kasutajakonto C2 Logbook keskkonnas ja seejärel liituda Sõudespinning Estonia tiimiga. Edasi juba liituda Virtual Team Challengega ja alates 1. jaanuarist registreerida kõik Concept2 ergomeetritel (RowErg, BikeErg, SkiErg) tehtud treeninguid Logbookis.

Nupule “JOIN the challenge” on juba vajutanud järgmised inimesed: Caius Pärtel, Eero Tuhkanen, Kaido Ruul, Kalle Piirioja, Katri Aron, Krete Koovit, Peeter Rakitin, Priit Luhakooder, Tiina Kapten, Kristi Kallus, Clelia Piirsoo, Peeter Aan, Risto Väljaots, Tiit Kiigajaan ja Robert Otsing.

VTC facebooki leht | Logbooki leht
ÜLES