UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Peatselt saab taas rühmatreeningutel osaleda

/ / Uudised
Viimased kaks hooaega oleme peamiselt treeninud online’is ja interneti vahendusel. Kuid saalis koos teistega treenimist ei asenda miski. Rõõmuga võib tõdeda, et sel hooajal saame alustada rühmatreeninguid kõik koos saalis.

Imeilus suvi on märkamatult mööda saanud, nüüd on rohkem aega keskenduda treeningutele. Nagu ikka, kõik on uus septembrikuus. Seepärast peame hooaja algust saalis pisut veel ootama. Harku Sõudebaasis on terve suvi käinud vilgas töö. Nimelt võeti sel suvel ette garderoobide ja pesemisruumide põhjalik remont. Hetkel käivad veel viimased pintslitõmbed ja liistupanekud. Niipea, kui antakse luba pesemisvõimalusi kasutada, alustame ka rühmatreeningutega.

Senikaua kui veel koos saalis alustada ei saa, on võimalus hooajale start anda virtuaalse võistlusega “Fall Team Challenge“. Eesmärgiks on võistkonna peale kokku koguda võimalikult palju meetreid. Oluline ei ole kiirus vaid läbitud kilomeetrid. Seega saab alustada hooaega rahulikus tempos ja jälgida enda arengut. Kellel ergomeeter kodus või sõbra juures või jõusaalis, siis julgustame teid alates 15. septembrist ergomeetril treeninguid alustama.

Kui sul on soov sõudeergomeeter endale koju rentida siis saad seda teha meie käest. Selleks külasta meie interneti poodi ja vormista tellimus. Kõik meie rendimasinad on PM5 monitoridega ja värskelt karbist võetud.

Rendi sõudeergomeeter | Fall Team Challenge koduleht
ÜLES