UNUSTASID PAROOLI?

LOO UUS KONTO

Virtual Team Challenge algab homme

/ / Uudised
Kutsume kõiki sõudeergomeetrite tõmbajaid liituma virtuaalse võistlusega, mis algab 1. jaanuari esimeste tundidega. Sõudespinning Estonia tiim on osalenud sellel põneval võistlusel üle 10 aasta ja meie tiimil on õnnestunud seda võistlust ühel korral ka võita. Võistluse põhiliseks eesmärgiks on inimeste motiveerimine sportlikut elustiili harrastama ja teha seda läbi sisesõudmise.

Võistlus on meeskondlik ja tiimidel on vaja jaanuari kuu jooksul koguda võimalikult suur kilometraaž. Eelmisel aastal lõpetas Sõudespinning Estonia tiim võistluse 29. kohal 761. tiimist. Tegemist on väga motiveeriva võistlusega, sest oma tulemusi Logbook`i sisestades kajastuvad need kohe ka meeskonna enda ja võistluse lehel. Nüüd on kilomeetrite fikseerimine tehtud oluliselt lihtsamaks ja viimastel aastatel saab seda teha ErgData äppiga.

Võistlusega liitumiseks tuleb logida sisse Concept2 Logbook`i andmebaasi ja rubriigi „Teams“ alt otsida üles Sõudespinning Estonia meeskond. Seejärel kinnita oma osalemine, vajutades nupule „Join the challenge“. Edaspidi oma tulemust sisestades näete rubriigi „Teams“ meeskonna Sõudespinning Estonia peale vajutades ka kõiki meie tiimi liikmeid ja nende poolt kogutud meetreid.

2023. aastal oli Sõudespinning Estonia tiimis 65 liiget, kes läbisid kokku 9,573,468 meetrit. Viimastel aastatel on kõik analoogsed challengid võitnud tiim “The Diamonds” – kes läbis sama ajaga 116,569,057 meetrit ning tiim koosnes 831 liikmest. Imestama paneb fakt, et nimetatud tiimis on kõik liikmed vanemad kui 60 aastat.

Sõudespinning Estonia tiimi parim läinud aastal oli Peeter Rakitin, kelle arvele jäi 615,090m, teise tulemuse tegi Eesti A-koondislane Johann Poolak (532,000m) ja kolmandaks tuli Aldur Parts 466,315 meetriga. Tiimi noorim liige Maarja Tammeraid kogus 31-päevaga 147,073m.

Ootame kõiki soovijaid meie tiimiga liituma, sest ainult üheskoos pingutades võime näidata sisesõudmise maailmale, kui suur sisesõudmise riik on väike Eesti. Lisaküsimustega võite pöörduda otse Klubi Sõudespinning poole. Meie tiimiga on liitunud 518 inimest ja nimetatud võistlusega 67 inimest.

ÜLES